Joffrey Wouters blijft winnen! Precies één week na zijn dubbele overwinning op de European Cup in Praag was het op de eerste ronde van de 3 Nations Cup in het Duitse Ahnatal alweer prijs. Na een 4-1-2 in de reeksen, werd hij 1ste in de kwart, 2de in de halve en 1ste in de finale. ’t Is niet dat ik hem enige druk wil opleggen, maar ik kijk al uit naar het Europees Kampioenschap dat volgende week in Verona (ITA) plaats vindt.

En er waren in Ahnatal nog 2 podia voor het Dennenteam.

Bij de Girls 15-16 werd Yellise van Den Broeck op zaterdag knap 3de. Op zondag werd zij in de halve finale uitgeschakeld na een val. In dezelfde categorie legde Britt Baetens bijna het omgekeerde parcours af. Op zaterdag moest zij in de reeksen opgeven na een val, maar op zondag werd zij mooi 8ste in de finale.

En ook bij de Cruisers 17-39 bevestigde Robbe Verschueren zijn goede conditie. Na een 1-2-2 in de reeksen werd hij 2de in de halve finale en nogmaals 2de in de finale.

Proficiat aan alle deelnemers van het Dennenteam (12).

Joffrey Wouters on a winning streak!