AlgemeenTrainingenVerzekeringLidgeldKledijBestuursleden

Algemeen

Tijdens de training dient er altijd geluisterd te worden naar de trainer. Indien er conflicten of voorvallen zijn dient dit gemeld te worden bij de trainer. Sportief gedrag staat voorop en men brengt de andere clubgenoten niet in gevaar.
Op de trainingen en wedstrijden gedraagt iedereen zich hoffelijk en beleefd, men brengt de reputatie van de club niet in gevaar.
Als vergunninghouder rijd je alle thuiswedstrijden mee, indien je niet kan meerijden breng je het bestuur hiervan op de hoogte. Iedere vergunninghouder is verplicht het kampioenschap van Vlaanderen te rijden. Wij verwachten dat iedere vergunninghouder minstens 5 wedstrijden per seizoen rijdt. Op trainingen en wedstrijden draag je de vereiste kledij: lange broek of knie- en beenbescherming, trui met lange mouwen en handschoenen. Je draagt steeds een helm als je op het parcours rijdt.

Bij werken aan het parcours en bij thuiswedstrijden help je (en/of je ouders) in de mate van het mogelijke.
Je bent in geen andere BMX-club lid.
Indien je de club wenst te verlaten, kan dit enkel tijdens de wettelijke transferperiode of na overleg met het bestuur.
Check het laatste nieuws op de website www.dennenteam.be.
Naar boven

Trainingen

Ieder lid wordt ingedeeld in een groep, op basis van leeftijd. De trainer kan op elk moment hierop wijzigingen doorvoeren afhankelijk van het niveau. Deze indeling wordt door de trainer op regelmatige basis geëvalueerd.
Naar boven

Verzekering

Je bent als clublid enkel verzekerd als je minstens 5 jaar bent en over een vergunning beschikt of over een clubverzekering beschikt. Je traint op eigen risico als je nog geen lid bent en 2x gratis komt trainen en/of je lidgeld betaald hebt maar je vergunning nog niet in je bezit hebt.
Naar boven

Lidgeld

Te betalen op rekeningnummer BE70 3300 6500 6525 of contant bij 1 van de bestuursleden. Het 2de, 3de, 4de,… kind uit hetzelfde gezin geniet een korting van 10 euro op het lidgeld.

Vergunninghouders 160€
Recreanten 190€
Trainingsleden 150€ 
Naar boven

Kledij

Wedstrijdshirt : Het is verplicht voor vergunninghouders om tijdens alle officiële wedstrijden, alsook clubkampioenschap en interclubwedstrijden het clubshirt te dragen. Dit jaar is het clubshirt niet inbegrepen in het lidgeld.  Een clubshirt kan eenmalig aan 25€ besteld worden via een mail naar info@dennenteam.be

Verplichte uitrusting

Fiets BMX – geen Freestyle
Kledij Lange mouwen, lange broek (of knie- en beenbescherming), handschoenen
Helm Helm met mondstuk

Naar boven