Op zondag 7 mei werd nabij Mons op het vernieuwde parcours van BMX Quaregnon de tweede wedstrijd van de Coup de Wallonie gereden. 15 rijders van het Dennenteam maakten de verplaatsing.Bij de Boys 10 reden niet minder dan 3 rijders van het Dennenteam de finale. Seppe Vanhout, Lander Artoos en Seppe Anrijs startten sterk en gingen als 1, 2 en 5 de eerste bocht in. Daar kwam Seppe Anrijs ongelukkig ten val, waardoor de 8ste plaats het hoogst haalbare was. Op Seppe Vanhout en Lander Artoos stond evenwel geen maat. Zij werden afgescheiden 1ste en 2de: een mooie verjaardagscadeau van Seppe voor zijn papa!

En er waren nog podia voor onze rijders: Lian Jorge (Boys 05) en Ryu Demuyser (Boys 07) misten net de overwinning en werden 2de en onze halve Belg Max Bonmarchand (Boys 15) werd 3de.

Rémi Vankerpel (Boys 07) strandde op de meest ondankbare plaats net naast het podium: 4de.

De beide Jelle’s, Van Loo en Vanhout werden 5de en 7de bij de Boys 14 en Axl Nuyens werd 8ste bij de Boys 13.

Seppe Vanhout wint in Quaregnon