Niels Albert BikestoreSamen met Paskal Teugels opende Niels Albert in december de Niels Albert Bike Store. “Het was in eerste instantie een zot idee van Paskal, maar al snel waren we allebei overtuigd dat het kon werken. Op voorwaarde dat we er iets speciaals van maakten”, vertelt Niels. “En dat is ons absoluut gelukt. We wilden -met alle respect voor alle andere fietszaken- niet dat onze zaak de dertiende in een dozijn was.”
Maes CompressorenMaes Compressoren neemt alle zorgen weg uit het beheer van uw persluchtinstallatie
CTM MotorhomesCTM Motorhomes, uw partner voor verhuur, verkoop, onderhoud en herstellingen voor uw Fleurette, Kentucky, Eura Mobil, Forster of Karmann camper of mobilhome.
Vikings SpringkastelenDe tofste springkastelen bij Viking Springkastelen en gekke fietsen in Heist-op-den-berg
P&V De basisidee bij de oprichting van P&V in 1907 was solidariteit met de verzekerden en de samenleving. Die drijfveer is vandaag nog altijd dezelfde. Zoveel mogelijk mensen een eerlijke bescherming bieden, en dat tegen de beste voorwaarden.
BVC BikesIn onze winkel in Herselt kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor stadsfietsen, elektrische fietsen, BMX’en, mountainbikes en racefietsen. Wij bieden een ruim assortiment aan van tweewielers van Belgische en internationale topmerken. Verder kan u bij ons tevens terecht voor tweedehandsfietsen.
Bollansée´s BMX shopBollansée´s BMX shop is de toonaangevende BMX shop in België!! Wij zijn gespecialiseerd in race BMX.We verkopen ook Freestyle en Dirt BMX fietsen.
C-WearT-shirts, polo's, hemden, sweaters,fleece, jassen, broeken, petjes, handdoeken, badjassen, horeca textiel, enz. Bedrukken en borduren van alle textiel in eigen atelier vanaf 1 stuk!
BMX Shop
L&L CarsWij kopen en verkopen jonge, betrouwbare tweedehandswagens aan voordelige tarieven.
De Peppers RecyclageContainerdienst
Opruimen & saneren
Recycleren
Parking & wegeniswerken
Aanleg sportterreinen & groene zones
Specialiteit: leveren van ZWARTE GROND
De ChartreuseU kan bij ons terecht voor:
Sportcoaching en inspanningstesten
Medische keuringen en fysische geneeskunde
Kinesitherapie en blessurepreventie
Voedingsadvies
Psychologie voor kinderen en volwassenen
Logopedie
Ramenwasser Bert
Tuinen AlbertAlgemene tuinaanneming
SophimoCentury 21 Sophimo